Gastouder

De Kleine Kabouter

Gastouderbureau Loky

Hoe werkt gastouderbureau Loky?

Inschrijving ouder(s):
Als ouder kunt u zich aanmelden via de website www.Loky.nl of u ontvangt op telefonisch verzoek een informatiepakket met daarin een aanmeldingsformulier. Nadat het formulier is ontvangen en het inschrijfgeld €50 is overgemaakt wordt er door de bemiddelingsmedewerker contact met de ouder opgenomen om een afspraak te maken voor een aanmeldingsgesprek bij de ouder thuis. Naast het uitwisselen van informatie n.a.v. het inschrijfformulier, wordt ook stilgestaan bij de wensen die ouders hebben op het gebied van bijvoorbeeld huisdieren, opvoedingsideeën en woonomgeving van de gastouder.
In overleg met de ouder start de bemiddelingsmedewerker direct met het zoeken naar een geschikte gastouder. Wanneer er een geschikte gastouder is gevonden vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Wanneer beide partijen het gesprek als positief hebben ervaren wordt er een koppeling tot stand gebracht waarin de afspraken bij het koppelingsgesprek contractueel worden vastgelegd.

Inschrijving bij Loky via Gastouder De Kleine Kabouter:
Als u interesse heeft in De Kleine Kabouter neemt u met mij contact op en maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij beide onze wensen kenbaar maken. Als er een ‘klik’ is tussen ons vullen wij het inschrijfformulier van Loky in en sturen deze op naar hun. Hierbij worden geen inschrijfkosten van €50 berekend. Loky neemt dan contact met de vraagouders op voor een kennismakingsgesprek tussen de vraagouder en Loky. Na dit gesprek worden alle koppelingspapieren in orde gemaakt en wordt er een koppelingsgesprek ingepland om alle papieren door alle partijen te laten tekenen.